Biciclete Electrice si NonElectrice MTB Otopeni

Centru Inchirieri Biciclete Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Biciclete Electrice si NonElectrice MTB Otopeni - Centru Inchirieri Biciclete Otopeni.

Descriere Centru Inchirieri Biciclete Otopeni

COZIA e-BIKE
Inchirieri Biciclete Electrice si NonElectrice MTB Bucuresti - Ilfov
0745.021-325

Cozia E-Bike va ofera spre inchiriere biciclete electrice ultima generatie (2020- CUBE) si non electrice pentru trasee montane, organizeaza ture pe biciclete in imprejurimile Bucurestiului. Va oferim ture organizate, cu biciclete electrice full suspension CUBE, an fabricatie 2020, cu motor BOSH de ultima generatie.

inchirieri biciclete ilfov otopeni

Va punem la dispozitie inchirieri biciclete cu roti de 26 si 29 inch, marca Ghost si CUBE, in stare foarte buna pentru plimbari recreative prin Bucuresti si zonele limitrofe din Ilfov. Oferim deasemenea casca de protectie, kit de reparat pene de cauciuc, suport tehnic pe intregul traseu, precum si transport cu masina daca este cazul.

E-bike-urile de ultima generatie, pot satisface orice cerinta si nivel de pregatire al dumneavoastra, parcurgandu-se distanta mari, datorat asistarii motorului la pedalare. Noi va oferim, iar dumneavostra veti fi incantati de o experienta de neuitat.

inchirieri biciclete electrice otopeni ilfov

Cararile pline cu verdeata, poienile, padurile si paraiele strabatute cu bicicleta, va vor umple ochii si sufletul de fericire.

Succes tuturor iubitorilor de natura si sport.

Galerie foto Centru Inchirieri Biciclete Otopeni