SC Camperland Auto-Service SRL

Centru Inchirieri Rulote Darmanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Camperland Auto-Service SRL - Centru Inchirieri Rulote Darmanesti.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Rulote Darmanesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Rulote Darmanesti

Dupa mai bine de 6 ani de lucru pentru una din cele mai cunoscute companii de profil din Olanda, tara cu cele mai multe rulote din Europa (peste 400.000), ne-am decis sa pornim propria afacere pe taramurile natale.In primavara anului 2001 am pus bazele propriei noastre firme. 

Am gasit un teren de 1,8 ha pe frumoasa Vale a Trotusului, cu acces direct la drumul national DN12A, intre Darmanesti si Comanesti (judetul Bacau). Asa am inceput sa ne construim visele.Acum, dupa 11 ani, Camperland este o firma de succes cu dotari moderne, care vinde si repara rulote si autorulote atat pentru clienti romani cat si pentru clientii straini aflati in vacanta; hala de service este dotata si echipata conform normelor europene, iar parcul propriu va pune la dispozitie o gama larga de rulote second-hand, pregatite pentru vanzare. De asemenea, in fiecare luna ne aprovizionam din Olanda cu piese de schimb si rulote noi.

Galerie foto Centru Inchirieri Rulote Darmanesti