ECO BEST ACTIVE SRL

Centru Inchirieri Toalete Ecologice Pucioasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ECO BEST ACTIVE SRL - Centru Inchirieri Toalete Ecologice Pucioasa.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Toalete Ecologice Pucioasa
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Toalete Ecologice Pucioasa

INCHIRIERI / VANZARI TOALETE ECOLOGICE - Dispunem permanent de cabine noi Inchirieri pe perioade mici - de la 10 Euro/ zi/ buc Inchirieri pe perioade medi si lungi -de la 50 Euro/ luna / buc

INCHIRIERI / VANZARI GARDURI MOBILE F2 - Am capatat experienta in acest domeniu Inchirieri pe perioade mici - de la 0.3 Euro/ zi/ ml Inchirieri pe perioade medi si lungi -de la 0.1 Euro/ zi/ ml

MENTENANTA SI TRANSPORT - Dispunem de parc auto modern ce ne permite asigurarea transportului Cabinelor de toaleta mobila cat si pentru Sistemul de gard mobil la costuri reduse

Toaletele ecologice sunt echipate cu pisoar, suport de hârtie igienica cu etajera, cuier, tub de evacuare a mirosurilor neplacute, sistem de închidere în interior cu afisare verde-rosu în exterior pentru a semnala prezenta unei persoane, sistem de ventilatie în interior asigurat de configuratia panourilor laterale si sistem de închidere exterioara pentru lacat din metal.

Domeniul constructiilor civile si industriale este in plina dezvoltare pe piata romaneasca. Odata cu explozia de santiere din toata tara, a devenit o necesitate stringenta camparea si oferirea conditiilor de viata civilizate in cadrul acestora. Firma noastra vine in intampinarea acestor necesitati cu o gama variata de produse care sunt absolut necesare pentru amenajarea si camparea pe santiere (si nu doar).

Toaleta ecologica mobila pe care o propunem pentru organizarile de santier este simpla din punct de vedere constructiv, usor de montat, manevrat si intretinut. Este prevazuta cu sistem de aerisire care asigura un schimb continuu de aer in interiorul cabinei.

Rezervorul toaletei este prevazut cu colac si capac, ambele echipate cu un mecanism cu arc pentru a putea fi ridicate/coborite dupa fiecare utilizare, evitandu-se astfel emanarea mirosurilor neplacute. Capacitatea rezervorului este de aproximativ 210 litri. Inaltimea toaletei aprox. 2,2 m, latimea si profunzimea aprox. 1,10 m.

Sunt confectionate din polietilena de inalta densitate, material tratat special pentru a rezista la actiunea razelor ultraviolete.

Galerie foto Centru Inchirieri Toalete Ecologice Pucioasa