Euro Ecologic S.R.L.

Centru Inchirieri Toalete Ecologice Vlahita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Euro Ecologic S.R.L. - Centru Inchirieri Toalete Ecologice Vlahita.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Toalete Ecologice Vlahita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Toalete Ecologice Vlahita

Firma a luat fiinta in anul 2007 cu un capital 100% romanesc, aavand ca obiect de activitate inchirierea si intretinerea de toalete ecologice mobile, aceasta putandu-se folosi atat in constructii, cat si la diverse festivaluri, evenimente sau competitii sportive. Daca in trecut parcul nostrum dispunea de un numar de 20 toalete, in prezent dispunem de peste 2600 bucati, care in permanenta este innoit, dezvoltat pentru a putea fata cerintelor si standardelor tot mai ridicate ale clientilor nostrii. Acordam o atentie deosebita satsfactiei clientilor nostrii in raport cu firma noastra pentru ca si in viitor sa apeleze la serviciile noastre. Deasemenea dezvoltam in permanenta parcul auto care are in dotare 80 autovehicole speciale, moderne, pentru ca astfel sa putem raspunde cat mai rapid nevoilor clientilor, oriunde pe teritoriul tarii, avand mai multe puncte de lucre de unde putem inchiria sau livra toalete ecologice solicitate. 

Serviciile noastre sunt orientate intotdeauna spre cererea pietii la un raport pret-calitate atractiv. Totodata datorita cererii pietii ne-am diversificat si serviciile oferite astfel ca nu ne rezunam numai la inchirierea si intretinerea toaletelor ecologice mobile ci si la inchirierea de garduri mobile (cea mai mare disponibilitate din tara, aproximativ 30 km lungime), diverse tipuri de containere, vidanjare, sau chiar transport de apa potabila.

Toate activitatea noastra se desfasoara sub stricta supraveghere a cerintelor si normativelor impuse de ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, ISO 18001:2008, SA 8000:2008.

Galerie foto Centru Inchirieri Toalete Ecologice Vlahita